Ett fantastiskt dygn

Allmänt, Konserter / Besvikelse, Bryan Adams, Emporia, Konsert, Malmö, Shopping, Vår / Permalink / 0
Vilket härligt dygn vi har haft.. Och vi är jag, min sambo Patrick, min bror Mikael och hans fru Berit..
Vi åkte till Malmö igår, fredag, med tåget.. Hoppade av i Hyllie, gick till Best Western Malmö Arena Hotel där vi checkade in, och tog oss upp till våra hotellrum.. Där vilade vi en stund innan vi gick till Emporia för att strosa lite..
Jag skulle inte shoppa, men fick med mig en jacka och ett par gympadojjor därifrån.. Så det kan bli..
Kl 16:15 hade vi bokat bord på Jensens Bøfhus, där vi åt gott..
Varför hade vi då åkt till Malmö? Jo för att se denna kille stå på scen..
 
 
 Bryan Adams!! Vilken man!! Vilken röst!! Han levererade verkligen precis så som jag önskade.. Iblande kunde ljudet vara lite bättre, men tycker alltid ljudet inte är till full belåtenhet på Malmö Arena, verkar svårt att få till..
Han gjorde en bra blandning mellan gamla hits och nya låtar.. Och i de gamla låtarna lyfte sig nästan taket av publikens allsång.. Mäktigt!!
 
 
 Vi var alla nöjda när konserten var slut.. Och så skönt att då bara kunna gå lycklig av en skön musikupplevelse till hotellet, istället för att tränga in sig på ett tåg och ta sig till stan.. 
Tanken var att vi skulle upp till Skaj bar på 16:e våningen, men där var fullsmockat med folk och långa köer, så vi var nere på entréplan där det med fanns en bar.. När de stängde så åkte vi upp till Skaj, där det då var lite mindre folk, hittade lite andra vänner som vi slog oss ihop med, drack lite gott och hade det trevligt..
Strax innan 1 var vi trötta och åkte ner till hotellrummet..
 
Idag åkte vi in till stan, i underbart väder, varmt och härligt och stor sol på himlen..
Vi fick reda på att det var elfel i Hässleholm, så vi bestämde att åka hem lite senare.. Strosade runt, satte oss på en uteservering och tog ngt att dricka och så lunch på en restaurang..
När vi satt på uteserveringen så såg jag att mina nya skor var sönder, så ledsen jag blev, de är ju så snygga.. Vi tänkte åka ut till Emporia och lämna tillbaka dem men tågen stannade inte i Hyllie, förmodligen för att tågen var så sena efter elfelet så stopp vid Kastrup prioriterades.. Tog tåget hem iställe, som med var försenat, men vi hade ju ingen tid att passa så det var rätt lugnt tycker jag..
Vackert var det i Malmö i vilket fall..
 
 
Det enda som tog udden av resan, förutom skorna, var att det där man lovat inte hölls, men det hade jag räknat med.. Tyvärr!! Att ställa upp är inte denna persons starka sida.. Det kommer att slå tillbaka.. Karma!!

Nu upp i sängen och försöka sova, i morgon jobbar jag med start kl 07:00.. Så hoppas ni har en fin helg och att ni tar hand om varandra..

//Maria
Till top