Stolt

Allmänt / Dotter, Hund, Hundtävling, Mamma, Schäfer, Schäferhund, Spårtävling, Stolt, Tävling / Permalink / 0
I fredags kom dottern och hennes hund för att sova över hos oss.. Amanda bor i Jämjö, ca 9,5 mil bort.. Inte jättelångt men tillräckligt för att det skall dröja mellan gångerna vi ses.. Men nu så kom hon så jag fick någon timme ihop med henne och hennes fina schäfer Pingla innan jag skulle jobba natt ❤️
 
 
Orsaken för att Amanda kom var ju inte för att träffa mig, vilket jag ändå hoppas att hon tyckte var trevligt, utan för att de skulle upp på lördagsmorgonen och iväg för att tävla i spår i Olofström..
Så när jag kom hem vid 07:30 så steg de upp för frukost och dra iväg till Brukshundsklubben, där tävlingen utgick ifrån.. 
Och vet ni.. Medan jag låg och sov så skötte sig Pingla perfekt.. Hon vann!! 🏆 Vilken stjärna hon är.. Men en sådan vinnare blir man ju inte av sig själv, utan den bakomliggande orsaken till det är all träning som Amanda lägger ner.. Helt fantastiskt.. Du är grym med Pingla, Amanda!!! Stolt mamma är jag ❤️

 
Pingla och Amanda har ju även tävlat i lydnad, och hon är grym även där.. Nästa gång de tävlar i just lydnad hoppas jag att jag är ledig så jag kan åka och titta på dem.. Har ju bara sett en träning och så alla små filmer Amanda lägger ut på Instagram.. Så kul att följa..

Nä nu sova efter ännu en jobbnatt.. Ha en fin söndag!!

//Maria
Till top