Nakna rumpor

FotoMaria / Fotografering, Kropp, Kroppar, Kvinnokropp, Kvinnokroppar, Naken, Naket, Rumpa, Rumpor, Snö, Vinter / Permalink / 2
I mitt tycke är det ett jäkla skitväder ute.. Jag gillar inte snö, gillar inte vinter alls.. Har aldrig direkt gillat vintern, men det har blivit ännu värre nu sedan dottern började jobba på nätterna och kör bil hela natten.. Och bilen hon kör till jobbet är ju inte den bästa.. Vet att hon kör försiktigt men inte kul ändå när det är svinhalt ute, och det är det nu.. Och skall ju inte sluta snöa på några timmar..
Jag vill ha vår!!!!


Jag och en tjej till har startat upp en grupp på FB, där vi bjudit in tjejer som tackat ja till att fotografera sig nakna, bakifrån.. Det för att visa att alla kroppar är vackra (jag gillar ju inte min egen, men tycker andras är vackra, jobbar på att tycka bättre om mig själv dock).. Och så är det kul att fotografera på detta viset..
Idag när jag vaknade efter att ha jobbat natt så blev det en spontanfotografering, 2 personer hakade på direkt.. Kul!!
 
 
 
 
Vi fick vara snabba så de inte skulle frysa rumpan av sig.. Vi tog några där vi stod på isen på sjön Halen, och så tog vi några mitt på en liten väg.. Där fick vi vara lite extra snabba så vi inte skulle orsaka en dikeskörning, om någon bilförare kom och såg detta 😜

Fler rumpbilder kommer att fotograferas under året, med olika storlekar och former på kroppar, och vid olika årstider och olika platser.. Så kul!!
Min vapendragare då det gäller fotografering, som också fotograferar, jobbade tyvärr idag, så hon kunde inte följa med, men en annan dag är även hon med och plåtar.. Ganska bra att ha en till synvinkel på fotograferandet, och om hur man kan placera personerna osv..
 
Hoppas våren kommer fort i år, men lär nog få vänta, men på fredag är det iaf ny månad, det gillas 😊
 
//Maria
Till top