S.E.M.E.S.T.E.R

Allmänt, FotoMaria, Konserter / Brudpar, Bröllop, Bröllopsfotografering, Fotografering, Konsert, Resa, Semester / Permalink / 0
Idag är det första semesterdagen för mig.. Jag har 4 veckor framför mig.. Jag är medveten om att de kommer att swisha förbi, men medans tiden swishar skall jag njuta av ledighet och nuet.. Skall komma tillbaka till jobbet med ny energi.. Det är målet, och det målet skall jag nå..
Jag och Patrick har två veckor tillsammans, och dessa två veckor har vi lite planerat, men ingen stress för det.. Det vi planerat är ren avkoppling och njutning..
Bl.a har vi två konserter inplanerade på dessa två veckor, och så en konsert inplanerad min sista semestervecka..
Jag kommer att ha min kompaktkamera med mig på första och sista konserten, och vilka vi skall lyssna på och njuta av får ni se när bilder kommer 😘 Den första konserten är på onsdag kväll, och den ser jag oerhört mycket fram emot, skall bli en skön och härlig konsert, det vet jag redan nu.. Vi skall ha picknick med oss, njuta av fin musik och vi har goda vänner med oss.. Ren kärlek ❤️

Jag har ju plåtat 2 brudpar, som jag skrev i förra inlägget.. Igår satt jag med de sista bilderna och skickade så att de skall kunna välja vilka bilder de vill ha..
Som jag sagt innan så är dessa bröllop de sista jag tackar ja till, om inte mina barn vill att jag plåtar dem om de gifter sig så klart.. Visst vill jag vara en gäst när de gifter sig, men porträtten tar jag gärna ändå så klart..
Här ser ni Hanna och Jonas som gifte sig den 14/7 i Jämshög.. På dem plåtade jag bara bröllopsporträtten.. Det är ju svårt att fotografera mitt på dagen i strålande solljus, det blir svårt med skuggor och starka ljuset, men vi gjorde det bästa av situationen och lyckades hitta bra skugga.. Hoppas ni hade en lika fantastisk dag som ni var vackra ❤️
 
 
 
Veckan efter, den 21/7 var jag i Loshults kyrka för att fotografera nästa brudpar.. Denna gång var det Mandy och Viktor som skulle ta det extra klivet i sitt förhållande.. Denna gång så hade de bokat mig för vigselfotograferingen också.. Jag hade aldrig varit inne i kyrkan innan, när vi träffades några veckor innan så var inte kyrkan öppen så jag kunde se hur ljuset var i kyrkan, men jag hade kollat på wikipedia hur den såg ut inne så jag visste att det fanns bra ljusinsläpp via fönstren..
En vacker cermoni och jag är glad för att det gav mig förtroendet att föreviga deras största stund i livet.. ❤️

 
 
Nu iväg för lite frisering och sedan ta nytt körkortskort, mitt fjärde körkort sedan jag fyllde 18.. 😊
Ha en fin sommardag!!

//Maria
 
Till top