Iskyla

Allmänt / Barnbarn, Fyrbent barnbarn, Hundvakt, Isvindar, Kallt, Vinter / Permalink / 0
Så kallt det är ute.. Vi har ca -7° och det hade ju varit rätt skönt om det inte var för den förbenade vinden som är snorkall.. Jag har ju mitt fyrbenta barnbarn, Astrid, här hos mig denna veckan, liiiite fel vecka om man vill gå långa härliga promenader.. Men det är dundermysigt att ha henne här.. Dock har vi inte sett till vår ena katt, antingen är han hos grannen eller så kommer han att frysa ihjäl.. Han vågar sig inte in 😞 Jag hoppas att det är han som ätit av maten jag ställt i källaren, kan ju även vara vår andra katt.. 
När vi sover eller när Astrid är hemma själv så lämnar vi henne på övervåningen, för katternas skull..
 
 
Trots kylan måste vi ju gå ut, men vi tar lite kortare rundor.. Som sagt inte så skönt men ett måste.. Och jag kommer ju ut, jag hade aldrig gått ut frivilligt i detta kalla väder annars.. Så det är ju bra..
 
 
Så här ser det ofta ut när Gusten är inne, som bilden visar.. Gusten bakom gardinen och Astrid står nedanför.. Gusten morrar och Astrid låter lite, men inget argt morrande.. Hade bara Gusten fattat att Astrid inte skulle göra något så hade han sluppit att gömma sig.. Astrid jagar gärna katter, men om de stannar så vet hon inte vad hon skall göra..
 
 
Inne fryser jag med.. Våra golv är superkalla efter vi slängde ut vedpannan, den värmde ju lite i vår källare.. Så här sitter jag nu med en pläd och raggsockor efter ett jobbmöte och ett bankmöte.. Båda gick bra om ni undrar 😉

Idag blev det inget intressant inlägg, eller det kanske ni inte tycker i vanliga fall heller 😝
 
//Maria
Till top