En hektisk lördag

Allmänt, FotoMaria / Barn, Barnbarn, Bonusbarnbarn, Cocillana Etyfin, Dotter, Förkyld, Hosta, Kalas, Lunch, Son, Studiofotografering / Permalink / 0
I helgen har det varit både jobb och kalas, med en förkylning i kroppen.. 
Startade helgen i fredags med en lunch tillsammans med sonen.. Jag brukar bjuda honom på lunch emellanåt, både för att vi skall träffas och för att det är jäkligt trevligt.. Och man kan ju inte träffa sina barn för mycket 💙

I lördags jobbade jag 7-16:30, hade känt ett par dagar att jag har en förkylning i kroppen, ont i halsen och lite småhosta men det gick bra att jobba.. 
Direkt efter jobbet åkte jag på 1-års kalas.. Lilla bonusbarnbarnet Alice fyllde ett år i fredags, och firades med mängder av presenter i lördags..
 
 
Efter ettårskalaset så for vi vidare till min bror som också har fyllt år.. Han fick inte riktigt lika många presenter som Alice 😉 En trevlig kväll med trevligt folk..
På natten hostade jag så mycket så jag var rädd att väcka Patrick, så jag bytte säng, men sov inte mycket, utan hostade mest..
I söndags hade vi en sk Smash the Cake fotografering med Alice.. Hon älskade tårtan hon fick kladda i, så hon var nog mätt länge efter det..
 
 
Tänk att det har gått ett år sedan denna lilla tjej föddes.. Hon är ju inte mitt barnbarn blodmässigt, men visst är hon mitt barnbarn ändå.. Jag har ju funnits med i 11 år av hennes mammas liv, så mitt barnbarn är hon..
Vårt första barnbarn..
Jag har varje månad tagit en bild av Alice, för att vi skall se hur hon växer och ändras i sitt utseende.. Jag gjorde ett collage idag av alla bilder, ja eller nästan alla bilder, jag har nämligen slarvat bort augusti månads bild, men alla andra har jag, från nyfödd till 1 år..

 
I natt och idag har hostan eskalerat och den har varit fruktansvärd, och är fruktansvärd.. Jag ringde läkaren och bad om hostmedicin, och det fick jag.. Fick Cocillana Etyfin, den bästa av de bästa när det gäller torrhosta.. Tack för det! Nu hoppas jag att jag kan sova i natt.. Och att Patrick kan sova utan att störas av mitt hostande..


Börjar sakna dottern och hennes familj med, så jag måste snart ta mig till Jämjö så jag får träffa dem, och få se hur det har blivit i deras nya lägenhet.. Men får vänta till nästa vecka eller veckan efter.. Men sedan så måste det bli av.. Man saknar ju sina barn när man inte träffat dem på ett tag ❤️
Hennes bil har vi inte haft möjlighet att kolla än, men hoppas vi snart kan komma iväg med den.. Och jag hoppas att felet är det de lagade på verkstaden sist, som en kille tror, för då går det ju på garantin.. Ni lär bli uppdaterade 😉 Och på fronten om hjälpen jag skulle få när bonusen på företaget skulle komma har jag inte hört ett jota, och lär inte få något heller.. 
Fick bästa kärleksförklaringen av dottern för några dagar sedan ❤️ Men tycker ändå det är tråkigt ändå att det har blivit så här.. 

Nähåpp.. Snart en sup Cocillana och sedan i säng!!

//Maria
Till top