1 år

Allmänt, FotoMaria / 1-år, Barnbarn, Barnfotografering, Bonusbarnbarn, Smash the cake, Tårta / Permalink / 0
Jo men, vårt minsta barnbarn, mitt bonusbarnbarn, Elvira, har fyllt ett år.. Eftersom stora kalas inte är att tänka på i nuläget, så kom de en sväng igår för att äta middag och för att ta Smash the cake-bilder.. Nu ville hon inte riktigt smaha tårtan, men petade lite i den och åt lite grädde..
 
 
Även Puttes yngsta dotter var med.. Henne har vi inte träffat på ett halvår då hon inte bor här.. Och jo, vi höll avstånd till varandra, men det var gott att se henne.. Hoppas vi snart kan åka upp och hälsa på henne i sin stad..
 
 
Nu börjar jag bli lite trött på det här jäkla viruset.. Just nu längtar jag efter ett par hotellnätter, att strosa runt i en stad, slinka in på en restaurang och kanske en bar för att ta en drink, att umgås med vänner, att slippa tänka på hur nära man är folk i en butik osv, ja ni fattar.. Men jag ser också att detta kommer, inte just nu, och kanske inte ens i år, eller iaf ganska sent i år.. Jag är ju inte ensam om detta och jag tycker verkligen inte synd om mig.. Det som ändå håller mig uppe i detta Corona-läge är att jag ändå är positiv.. Jag ser ju att vaccinationerna är igång.. Jag vet att det snart är vår och man kan träffas ute på ett annat sätt.. Att tycka synd om sig själv kommer man ingenstans på, och i allt finns det något positivt, även i detta.. Att gräva ner sig i negativitet gör ju ingen människa glad, varken den som är negativ eller de som är runt om..
Så tänk positivt i allt det negativa, då kommer man må bättre i hjärtat och i sinnet och man sprider en gladare aura runt sig..
 
Ha nu en fin ny vecka!! Sportlov här nere i söder.. Snön håller dock på att försvinna, men barnen kan nog hitta på något annat kul under sitt lov, och hoppas de laddar batterier för att orka med skolan i några veckor till innan det är påsklov..
 
//Maria
Till top