Kärlek

Allmänt / Barn, Barnbarn, Bonusbarnbarn, Dotter, Familj, Fyrbent barnbarn, Kärlek, Son, Svärdotter, Svärson, Vuxna barn / Permalink / 0
Hur mycket kärlek kan det rymmas i en kropp? 
I söndags var det ju mors dag, sedan barnen var små har vi inte firat det för mig, mer än att barnen ev ritade en teckning när de var små.. Det för att jag inte riktigt förstår dessa dagar som mors-, fars- och alla hjärtansdagarna.. Varför liksom? Jag hoppas ju att jag är ihågkommen och älskad alla dagar, även om inte det visas alla dagar på året.. Däremot var jag uppe med en liten present till min mamma, men när hon inte finns mer, så finns inte mors dag för mig.. Men... Jag har inget emot att andra firar det, men jag tycker det är handlarnas dagar.. Så om ni undrar så fick jag inget på mors dag 😃
Eller nu ljög jag... För jag körde till min dotter i Jämjö för att besöka henne, svärsonen och mina två fyrbenta barnbarn, och då höll dottern på att baka en budapestrulle till fika, så det fick jag, en smarrig fika och umgås med några av de bästa..

 
 
Dessa två håriga barnbarn blir jag så glad att få träffa, och de betyder lika mycket för mig som alla andra i familjen ❤️ Amanda gör ett grymt jobb med dem med, framförallt med Pingla, nedersta bilden.. Henne tävlar hon lydnad med, och det går superbra för dem.. Pallplats på alla tävlingar 🏆 Stolt mamma och "mormor" är jag..
 
Igår kom mitt bonusbarnbarn och hennes mamma till oss.. Kärlek till detta barn finns ju med förstås.. 
Vi var i Ullared i måndags, och då handlade vi lite till både mitt barnbarn och till Patricks barnbarn, så det fick Alice med sig hem, mest sommarkläder, och så dessa coola solbrillor..
 
 
Idag steg jag upp tidigare från nattjobbet för att passa världens sötaste lilla bebis, mitt fina barnbarn Elise, 17 dagar ung..
Sonen och svärdottern skulle på ett litet möte, så jag tog Elise i vagnen och promenerade en runda i härligt väder, och hon sov så gott, utom när jag stannade vagnen, då vaknade hon till och tittade upp, men var nöjd hela tiden..
 
 
Alltså denna lilla stjärna.. Så himla söt och go.. Har svårt att ta in att hon är mitt barnbarn, men hon är älskad så det gör ont.. Liksom hennes föräldrar..
 
Så mina barn.. Johannes och Amanda!! Glöm aldrig att ni är det största för mig.. Ni är de jag älskar mest av allt.. Och jag kommer att finnas för er och era familjer, stötta er, hjälpa er så mycket jag bara kan så länge jag lever.. ❤️ 

//Maria
Till top